ADANA Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Ceyhan’da Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ve muhtarlarla bir araya geldi.

Hüseyin Sözlü, 15 yıl belediye başkanlığı yaptığı  Ceyhan’da, Sivil Toplum Kuruluşları ve muhtarlarla bir araya geldi. MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, Ceyhan Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Ali Alper Boydak’ın da hazır bulunduğu buluşmaya Ceyhan’ın sivil toplum kuruluşları, sanayici ve iş adamları ile muhtarları yoğun ilgi gösterdi.

Ceyhan Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Ali Alper Boydak, Cumhur İttifakı’nın Ceyhan’da ve Adana’nın diğer tüm ilçelerinde galip gelmesinin önemine değindi. Hüseyin Sözlü ise konuşmasında Ceyhan’da uygulanacak projelerle ilgili bilgi vererek, "İstanbul’dan İzmit’e giderken hangi yatırımlar varsa bunun aynısı Ceyhan’da da olacak. Yakın zamanda 5 milyar dolarlık yatırımı bu bölgeye alacağız. Kuracağımız gıda, tarım, kimya ihtisas ve sanayi bölgeleri ile Ceyhan’da istihdamla ilgili önemli bir sıkıntı kalmayacak. Serbest bölge ile düzenlemeler yapıldığında burası Marmara’daki yatırımın yüzde 50'sine denk gelecek bir konumda olacak" dedi.

FOTOĞRAFLI