İZMİR Türk Amerikan Derneği (TAD), geleneksel hale gelen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile baharın gelişini kokteyl ile kutladı.

Dernek lokalinde Başkan Üner Akdeniz ve yönetim kurulu ev sahipliğinde düzenlenen etkinlik, dernek üyeleri ve personelin yanı sıra çok sayıda seçkin davetliyi de bir araya getirdi. Atıf Peynirci Orkestrası'nin yerli ve yabancı şarkılarla renk kattığı gecenin konukları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile baharın gelişini müzik ve eğlenceyle kutladı. Gece ile ilgili bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Üner Akdeniz, yıl boyunca geniş kültür, sanat ve eğitim faaliyetlerinde bulunan Türk-Amerikan Derneği'nin üyeleri ve personeli ile bir kez daha bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi. Gece, birbirinden güzel müziklerin yanı sıra birbirinden özel lezzetlerin de yer aldığı mönü ile gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü.

Mehmet KURT / İZMİR, ()

01)Mustafa Alparslan, Hakan Dönmez, Cem Civelek, Mücahit Atalay, Lise Sur, Tuncay Kozanoğlu, Zafer oymak, Gönül Öney, Yıldız Ergör, Üner Akdeniz

02)Suna- Çınar Aybar

03)Banu Oran, Can Tantürk

04)Aynur- Üner Akdeniz

05)Ertan Görün, Dilek Olcay, İkbal- Cenk Erdinç, Bülent Uygur, Rafael Şaul

06)Şebnem Yıldız

07)Siyami- Derya Aktan

08)Murat- Merve Kahyaoğlu

09)Tolga- Asuman Yurtseven

10)Hakan- Nurhilal Dönmez, Avni- Güler Deligöz

11)Aumajıma Badu, Umur Türker

12) Metin- Günnur Nurbeyler

13) Begüm İnce, Erol -Şükran İnce

14)Çiğdem Akdemir, Selma Akın

15)İnci Tarakçıoğlu

16)Engin Engör- Gönül Onbaş, E. Olcay Işın, Okşan Akyol, Can- Olga Tosun

17) Yurdanur Bilgin- Mine Coşkun

18)Gülhan- Oğuz Pamuk

19) Funda - Tuna Tekeli

20) Beste Başak-Mert Beştav

21)Atıf Peynirci Orkestrası