ANTALYALI sanatçılar, Burdur'un Tefenni ilçesinde bu yıl ilki gerçekleştirilen 'Tefenni Villas Resim Çalıştayı'na katıldı.
Antalya Güzel Sanatlar Derneği'nin (GÜSAD) organizasyonunda bir araya gelen 12 ressam, 'Tefenni Villas Resim Çalıştayı'na katıldı. Tuvallerinin başına geçen ressamlar, kendilerine özgü teknik ve tarzlarıyla yağlıboya-akrilik boya ve suluboya resim çalışmaları yaptı. 
Küratörlüğünü ressam Ahmet Korkmaz'ın üstlendiği ve iki gün süren çalıştaya ilçe halkının, öğrencilerin ilgisi de yoğun oldu. Kaymakam Mustafa Caner Culukar ile Belediye Başkanı Ümit Alagöz'ün ziyaret ettiği çalıştayın geleneksel hale getirileceği, 2020 yılda daha fazla ressamın katılımıyla yapılacağı ifade edildi.
Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, sanat çalıştayının ilçede ilk kez gerçekleştiğini belirterek, çalıştaya öncülük yapan Engin Erkan'a, destek veren Antalyalı ve Tefennili ressamlara teşekkür etti,  Alagöz, "2020 yılında yeniden yapılacak olan Barutlusu Kültür ve Sanat Festivali'nin de kapsamını genişleteceğiz" dedi.