Fatih YILMAZ/TOKAT,() - TOKAT Valisi Ozan Balcı, "Eğitim Tokat" projesi kapsamında yapılan çalışmaları düzenlenen toplantıda değerlendirildi.
Tokat Valisi Ozan Balcı Başkanlığında yapılan toplantıya İl Milli Eğitim Müdürü Murat Küçükali, Kitap Projesi Koordinatörü Keziban Yıldırım katıldı. Toplantıda Kitap Projesi Koordinatörü Keziban Yıldırım Özcan, proje kapsamında bugüne kadar yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.  Yıldırım, sunumunda "İl ve ilçe kütüphanelerinde dört aylık süreçte kütüphane kullanım oranı yüzde 100 artmıştır.İlimizdeki 105 bin öğrenci kütüphanelere üye yapılmıştır. Ayrıca Türkiye ilk olacak doğan her çocuğumuza ve yeni evlenen çifte kütüphane üyeliği kartı verilecektir. Tokat ilini nitelikli kitaplar ve z kütüphaneler olarak Türkiye’nin en donanımlı ili haline getirmek için çalışmalarımız devam ediyor" dedi. 
Vali Ozan Balcı, sunumun sonunda yaptığı konuşmada, Eğitim Tokat projesinin Tokat’ta sahiplenildiğini belirterek, çalışmaların hızlı ve verimli bir şekilde sürdürüldüğünü söyledi. Proje ile birlikte il genelinde 300 bin kitap dağıtıldığını ve tüm öğrencilerin kitapla buluşturulduğunu ifade eden Vali Balcı, yapılan çalışmalarda emeği geçen başta İl Milli Eğitim Müdürlüğü olmak üzere, müdürlüğün tüm çalışanlarına, okul  idarecilerine, öğretmenlere ve velilere teşekkür etti. 

FOTOĞRAFLI