ANTALYA, () - KEPEZ Sanayici İş Adamları Derneği'ni (KEPSİAD) ziyaret eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, sosyal yardımlarla gönüllere dokunan iş adamlarına teşekkür ederek, “Bazıları kasaları ve keseleri için çalışır. Sizler ise çalışmalarınızın yanında yardımlarla ve sosyal projelerle hemşehrilerimizin gönüllerini ısıtıyorsunuz" dedi.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, KEPSİAD'ı ziyaret etti. Başkan Tütüncü'yü, KEPSİAD Başkanı Rüştü Peker ve yönetimi karşıladı. Başkan Tütüncü'ye Kepez halkı için yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eden Peker, “Biz sizlerin çalışmasından, hizmetlerinden memnunuz Allah yolunuzu açık etsin. Önümüzdeki süreçte gerek Antalya'ya, gerek Kepez'e, gerek ülkemize de daha faydalı makamlarda mevkilerde hizmette bulunmanızı temenni ederiz. Bizler zenginler kulübü değil, Kepez'in kalkınmasına, vizyonuna katkı koyan iş adamlarıyız" dedi. KEPEZ'İN EN GÜÇLÜ SİVİL TOPLUM KURULUŞU
Başkan Tütüncü ise “KEPSİAD'ın Kepez'in en güçlü sivil toplum kuruluşu pozisyonunda olduğunu biliyorum. Şimdi ise o gücü artırmak için elimizden ne geliyorsa yapmalıyız. Bugüne kadar olduğu gibi dernek başkanımız Rüştü Peker'in sözü benim sözümdür. Benim sözüm de onun sözüdür. Biz bu yola böyle çıktık. Önemli olan güzellikler ortaya koyabilmektir. Hayat dediğiniz şey yarım saat sonra garantimizin olmadığı bir süreçtir. Bunun için yer yüzüne gönderiliş amacımızın iyiliği ve güzelliği büyütmek olduğunu, insanlara fayda sağlamak olduğunu bilmeli ve asla unutmamalıyız. İnsan öldüğü zaman hatıraları ve eserleri geriye kalıyor" dedi.
“Ne zaman sosyal bir yardıma ihtiyacımız olduğunda Kepez'in imdadına yetişen hiç şüphe yok ki KEPSİAD oldu" diyerek sözlerine devam eden Başkan Tütüncü, "Biz bunları asla unutmayacağız. Sizler kazandığınız parayı Kepezlilerle paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyorsunuz. Ben bunun için çok teşekkür ederim. Bazıları kasaları ve keseleri için çalışır. Ama siz sadece keseleri ve kasaları için değil, sosyal yardımlarda ve sosyal projelerde çok önemli adımlar atmayı kendisine düstur edinmiş çok önemli ticaret erbabı iş insanısınız. Sizin gibi geniş gönüllü arkadaşlarımızın ilçemizde olmasından dolayı büyük mutluluk duyuyorum. Bundan sonra da KEPSİAD'ın sosyal bilinirliğini artırma çabası içinde olacağız. Her türlü projeye açık olduğumuzu belirtmek isterim. Sivil toplumlar güçlü olursa, toplumlar güçlü olur" diye konuştu.
Konuşmaların ardından KEPSİAD Başkanı Rüştü Peker, ilçeye yaptığı hizmetlerden dolayı Başkan Hakan Tütüncü'ye teşekkür plaketi takdim etti.

FOTOĞRAFLI