SİVAS Valisi Salih Ayhan, Sivas Kongresi'nin 100'üncü yılı etkinliklerinin çok iyi geçtiğini belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.
Sivas Valisi Salih Ayhan, 'Dünya Gazeteciler Günü' kapsamında Demirören Haber Ajansı () Sivas Bürosunu ziyaret etti. Sivas Büro şefi Eraydın Aytekin ve personel ile bir araya gelen Vali Ayhan, gazeteciler gününü kutladı. Aytekin'e Sivas Kongresi'nin 100'üncü yılı etkinliklerinin yansıtılmasında gösterdikleri gayret nedeni ile teşekkür belgesi takdim eden Vali Ayhan, ayrıca 100'üncü yıl anısına hazırlanan posta pulunu da hediye etti. 
Sivas Kongresi'nin 100'üncü yıl kutlamalarının tüm kentin katılımı ve iyi bir planlama ile coşkulu bir şekilde geçtiğini ifade eden Ayhan, "Etkinliklerimiz dolu dolu geçti. Kongreye yakışır çalışmalar gerçekleştirildi. Sizler de bu çalışmaların duyurulması ve yansıtılması konusunda ciddi gayret gösterdiniz. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum" dedi.
Aytekin ise Sivas Valiliğinin gayretleri ile 100'üncü yıl etkinliklerinin diğer tüm illerin önüne geçtiğini belirterek, ziyareti nedeni ile Vali Ayhan'a teşekkür etti.