KONYAALTI Belediye Başkanı Semih Esen, Antalya İçmimarlar Odası tarafından düzenlenen 'Otel Yapılarında Yangın Güvenliği' paneline katıldı.

Inn Design tarafından düzenlenen Otel Yapıları, Tasarım, Yenileme ve İş Platformu Fuarı, Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi. Fuar kapsamında Antalya İç Mimarlar Odası tarafından 'Otel Yapılarında Yangın Güvenliği' paneli gerçekleştirildi. Panele, Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Türkiye Yangından Korunma ve Eğitim Vakfı Başkanı Prof. Dr. Abdurrahman Kılıç, Antalya Makina Mühendisleri Odası Başkanı Ayşen Hamamcıoğlu, Antalya İçmimarlar Odası Başkanı İlker Biner ve çok sayıda davetli katıldı.

Paneli ok önemli bulduğunu belirten Başkan Semih Esen, “Böyle bir fuarın sadece ekonomik yönden değil aynı zamanda insanın can güvenliği ve sosyal yönünün de ele alındığını vurgulayan bir başlangıç olmuş. Umarım burada yapılan tüm etkinlikler, herkes için çok faydalı olur, üretken olur; hepimiz buradan bir şeyler kazanarak ayrılırız. Umarım fuar sonunda katılımcılar yeni bağlantılar kurmuş, güçlü işbirlikleri oluşturmuş olur. Bu bağlamda ben fuarın herkes için bereketli geçmesini temenni ediyorum" diye konuştu.

İçmimarlar Odası Başkanı İlker Biner ise Başkan Semih Esen'e ev sahibi ve de panelin konuğu olması dolaysıyla teşekkür etti. Fuar 16 Kasım Cumartesi gününe kadar ziyarete açık olacak.