Büyükcekmece villa projeleri İstanbul’un en güzel yerinde, hayal ettiğiniz eve sahip olmanız konusunda sizler için en önemli rollerden birini oynuyor. Büyükçekmece, İstanbul’un en güzel yeri olmasına rağmen kalabalık sebebiyle hayal ettiğiniz evi bulmakta zorlanıyor olmanız muhtemeldir. Yalnızca Türkiye’nin değil, dünyanın en metropol şehirlerinden biri olarak anılan, güzelliğiyle büyüleyen ancak her geçen gün daha kalabalık hale gelen İstanbul, hayal ettiğiniz evi bulmanız ve taşınmanız konusunda sizlere yeterince yardımcı olmayabilir. Bu gibi durumlarda sizlerde Akyapı tarafından gerçekleştirilen projeler inceleyebilir, böylelikle ailenizle ve sevdiklerinizle hayatının büyük bir kısmını paylaşacağınız evi bulabilirsiniz.

En İyi 8 Tez Danışmanlık Siteleri En İyi 8 Tez Danışmanlık Siteleri

Değişen İhtiyaçları Karşılayan Big Country Projesi

Akyapı Büyükçekmece projeleri arasında yer alan, toplamda 126 adet villaya yer veren ve 66.489 metre² toplam inşaat alanında yükselen Big Country hayallerinizin ötesinde bir tercih yapabilmenizi sağlıyor. Büyükçekmece’de hayata geçirilen bu proje 4 + 1 ile 7 + 1 arasında yer alan farklı seçeneklere yer verirken bütün evlerin tek katlı ve geniş bahçeli villa seçenekleri olarak ele alındığı görülüyor. Büyük aileler için büyük hayaller kuranların tercihi olmayı başaran bu proje, hayal ettiğinizin ötesinde, benzersiz bir eve sahip olmanızı sağlıyor.

 

Akyapı tarafından geliştirilen Büyükçekmece villa projeleri en çok ilgi gören projeler arasında yer alıyor. Büyük hayallerin için tercih edilen bu projede villalar birbirlerinin manzarasını engellemeyecek şekilde dizayn edilmiştir. Bu durumda projenin en önemli özelliklerinden biri olarak değerlendiriliyor. Böylelikle bütün evler ve bahçeler Büyükçekmece Gölü ve Marmara Denizi’nin kesintisiz manzarasını sunar.

Büyük Hayalleri Olanlara: Big Country Projesi

Big Country projesi bir yaşam alanından duyduğunuz ihtiyacın tamamını sizlere sunmak için özel olarak ele alınmıştır. İstanbul’un en kalabalık yerinde sosyal hayat içerisinde bununla birlikte kaostan uzak bir şekilde yaşamak istiyorsanız tercih edebileceğiniz bu proje, sosyal olanaklar konusunda da oldukça gelişmiştir. Mini futbol sahası, basketbol sahası, yarı olimpik yüzme havuzu, çocuk oyun alanları ve çalışma alanları gibi birbirinden farklı alanları kendi içerisinde yer veren dolayısıyla sosyalleşmek için dışarıya çıkma zorundalığını ortadan kaldıran Büyükçekmece villa projeleri, İstanbul’un göbeğinde, sosyal hayatın tam içerisinde huzurlu bir hayat vadeder.


Akyapı Büyükçekmece projeleri her geçen gün daha yoğun bir ilgi ile karşılaşıyor. Ailenizle birlikte Yaşayacağımız evin aile bireylerinizin tamamını mutlu etmesi gerekir. Bununla birlikte bazı durumlarda aile bireylerinizin tamamını aynı anda mutlu edecek bir ev bulmak zor olabilir. Büyükçekmece de yükselen Big Country projesi bu durumun üstesinden başarıyla geliyor. Ailenizle, arkadaşlarınızla ve sevdiklerinizle keyifli vakit geçirebilmeniz için çok sayıda ayrıcalıklı imkanı bir araya getiren proje barbekü alanından toplantı odasına, villaya özel yüzme havuzundan ortak bahçeye değişen ihtiyaçları başarıyla karşılaşabilecek olanaklar ile dizayn ediliyor. Bu durumda projeye duyulan ilgiyi arttırıyor.