6 şubat depreminin ardından Çamlıhemşin ilçesinde ilçe kaymakamlığı ilçe belediyesi ile koordineli çalışan MEKADDER derneği tarafından yürütülen çalışmada ilçede toplanan yardımlar deprem bölgesine ulaşıtırılırken

bir yandan da ilçedeki işletme sahipleri depremzedelere konaklama hizmeti vermek için kollarını sıvadı.

Çamlıhemşin'de konaklama hizmeti veren Önceki dönem ilgenel meclis üyesi Cemil Kus'un öncülüğünde ilçede hizmet veren oteller ile diyaloğa geçilerek depremzedeleri yerinden alıp Çamlıhemşin'e getirilmesi ve konaklama hizmeti verilmesi konusunda da yapılan çalışma karşılık buldu.

İLÇE KAYMAKAMLIĞIMIZ KOORDİNESİNDE KONAKLAMA VE ULAŞIM HİZMETİ VERECEĞİZ

Depremzedelerin konaklama ve ulaşım konusunda yardımcı olacaklarını belirten Önceki dönem ilgenel meclis üyesi ve Masal Bungalov işletme sahibi Cemil Kus, depremzedelere hem konaklama hemde ulaşım konusunda yardımcı olacaklarını belirtirken '' ilçemizde konaklama kapasitesini değerlendirerek işletme sahipleri ile görüştük. İlçemizde ki otel ve bungalov sahiplerinin tümü olumlu cevap verdi. Bizde vali beyle görüşerek Kaymakamlığımız öncülüğünde depremzede kardeşlerimize yardımcı olmak istediğimizi belirttik. Olumlu karşılayan Valimiz Kaymakamlığımız ile iletişime geçerek konaklama tesislerimizin iletişim bilgileri istendi. Aldığımız olumlu cevapla ilçedeki diğer işletmelerimiz ile birlikte el ele vererek Depremzede kardeşlerimizin hem barınma  hem ulaşım hemde yeme içme konusunda yardımcı olacağız'' dedi.

Deprem bölgesinde tanıdığı veya bildiği mağdur olan herhangi aile varsa ilçe kaymakamlığımıza bildirilirse yardımcı olunacağını belirten Kus ''Allah birdaha bu tür afetleri milletinmize yaşatmasın.Milletimizin başı sağolsun. Yaralılarımıza geçmiş olsun'' dedi.