Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi’nin Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığıyla yaptığı görüşmeler olumlu sonuçlandı. Sokak ve cadde aralarına rahatlıkla girebilecek çöp süpürme, çekme ve ayrıca kar küreme ekipmanı olan araç makina parkına kazandırıldı.

Genel Başkan Yardımcısı Yazıcı “bizim işimiz hizmet ve eser siyaseti” Genel Başkan Yardımcısı Yazıcı “bizim işimiz hizmet ve eser siyaseti”

Çayeli Belediyesi makine parkı güçlenmeye devam ediyor. Çayeli Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan adayı İsmail Hakkı Çiftçi’nin girişimleri sonucunda cadde aralarına girebilecek çöp süpürme aracı belediye makine parkına kazandırıldı. Bakan Çiftçi’nin Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığıyla yaptığı görüşmelerin ardından resmi yazı ile oluşturulan talebin olumlu sonuçlanması ile 2 milyon 800 TL değerindeki araç ilçeye getirildi. Aracın 1.400,000 TL’si Bakanlık tarafından hibe geri kalan kısmı belediye öz kaynaklarıyla ödendi. İlçenin önemli ihtiyaçlarından birisi olan çöp süpürme aracının büyük olan modeli geçtiğimiz aylarda hizmete alınırken şimdi ise sokak ve cadde aralarına rahatlıkla girebilecek olan ufak çöp süpürme, çekme ve ayrıca kar küreme ekipmanı olan araç makine parkına kazandırıldı.