Çaykur ailesinin acı günü. Çaykur Genel Müdürlüğü Muhasebe ve Mali İşler Daire Başkanı Avni BOSTAN, vefat eden dayısı Abdi Torpil (63)’in cenazesine katılmak üzere gittiği İzmit’te, Rize'de babası hacı İdris Bostan’ın geçirmiş olduğu kalp krizi sonucu vefat ettiği haberini aldı.

İki yıl önce annesi kaybeden, Çaykur Muhasebe ve Mali İşler Daire Başkanı Avni Bostan’ın dünde vefat eden babası hacı İdris Bostan (82)’in cenazesi Güneysu İlçesi İslahiye Köyü, Taşköprü Mahallesi camiinde öğle namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından dua ve gözyaşlarıyla aynı yerdeki aile kabristanlığına defnedildi.

Çaykur Muhasebe ve Mali İşler Daire Başkanı Avni Bostan’ın vefat eden babası hacı İdris Bostan’ın cenaze namazına, Çaykur Genel Müdür Yardımcıları Süleyman Pınarbaş, Dr. Turgay Turna, Çaykur YK Üyesi İsmail Soba, Ak Parti Rize İl Başkan Yardımcısı Şaban Turgut, Rize Merkez Tarımsal Koop.Birlik Başkanı Hasan Kasap, Enerji Birsen Rize Şb. Başkanı Abdulkadir Yavaşı, Rize Orman İşletme Müdürü Abdi Ekşi, Çaysan A.Ş. YK Başkanı Av. Dilaver Demir, Öz Gıda İş Sendikası D.Karadeniz Şb. Başkanı Hasan Fehmi Bursalı, Rize Ziraat Mühendisleri Odası Rize Şb. Başkanı Murat Genç ve çok sayıda Çaykur Daire Başkanları, Çaykur Çay Fabrika Müdürleri, Çaykur’da görev yapan yüzlerce memur ve işçinin yanında, çok sayıda STK Başkanı, çeşitli kurum ve kuruluşların yöneticileriyle birlikte, Rize Merkez’den ve Güneysu ilçesinden oldukça kalabalık bir cemaat topluluğu katıldı.

Haber ve Fotoğraflar: Bayram Ali Kavalcı