Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Çaykur Rizespor ile İstikbal Mobilya Kayserispor Rize'de karşı karşıya gelecek.  Yarın oynancak olan kritik karşılaşma öncesi Çaykur Rizespor yönetimi taraftarlara sms mesajı göndererek tahriklere kapılmamaları yönünde uyarılarda bulundu.

Çaykur Rizespor yönetiminden taraftarlara gönderilen sms mesajında şu ifadelere yer verildi " Büyük Rizespor taraftarı, önümüzde çok önemli bir maç var. Hiç bir şahsi tahrike kapılma, gereken cevabı futbolcular sahada verecek. Bu takım gücünü senden alıyor bunu bil. Gelecek haftalar için kendini mahrum bırakma ODAKLAN ve KAZAN. Birlikte başaracağız Rize". 

Bilindiği gibi geçtiğimiz yıllarda Çaykur Rizespor'da teknik direktörlük yapan Hikmet Karaman Trabzon'da yayın yapan bir yerel gazeteye açıklamalarda bulunarak Çaykur Rizespor'un küme düştüğü karşılaşma sonrası "Bu şehir bunu unutmaz" sözünü kendi isteği ile değil başkanın isteği ile söylemek zorunda kaldığını Çaykur Rizespor taraftarlarının Trabzonspor'un büyüklüğünü kabul etmesi gerektiğini belirtmişti. Ayrıca Çaykur Rizespordan alacağı olan 200.000 dolar için hacız işlemi başlatmıştı.