Çaykur Rizespor daha önce anlaşmaya vardığı Pazarspor'da forma giyen 19 yaşındaki orta saha oyuncusu Mithat Pala için imza töreni düzenledi. Törene Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal, Pazarspor Başkanı Mustafa Taşkın ve yöneticiler katıldı.

İmza töreni ardından açıklama yapan genç oyuncu Mithat Pala böyle büyük bir klübe geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek " Öncelikle iki başkanıma ve klüplerimize çok teşekkür ediyorum. Her futbolcunun hayalidir böyle bir takımda oynamak. Bu sezon sonuna kadar Pazarsporda kiralık olarak oynayacağım. Kendimi sezon sonuna kadar daha da geliştirip Rizespora faydalı olmak adına daha kuvvetli olarak yeni sezonda takımda olacağım. Bana güvenenleri mahçup etmemek en büyük hedefim" dedi.

Transferle ilgili açıklama yapan Çaykur Rizespor Başkanı Hasan kartal: "Yıl sonuna kadar Pazarspor'da kiralık devam edecek, Pazarspor'un yakaladığı çıkış adına böyle bir kararımız oldu. Mithat da gelişimini sürdürecek. Hocalarımız takip ediyor. İnşallah gelecek yıldan itibaren güçlü bir şekilde kadromuzun içinde olacak." 

Pazarspor Başkanı Mustafa Taşkın: "Bizim misyonumuz bu. Genç oyuncuları kadromuza kattıktan sonra üst liglere veriyoruz. Mithat'ın da bu anlamda önü açık. Bu yıl bizde devam etmesini istedik. Kiralık olarak devam edecek. Ben Rizespor'da iyi yerlere geleceğine inanıyorum. Bizden Rizespor'un oyuncu alması ayrı bir keyif. İnşallah daha iyi gençler yetiştiririz."