AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya 1 Nisan itibariyle kenti gerçek belediyecilikle buluşturacaklarını belirtti.

Çetinkaya’da yerel seçimler öncesinde çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu çerçevede Çetinkaya, Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Eğitim-Bir-Sen Karabük Şubesi tarafından düzenlenen iftar programına katıldı.

Uzman çavuş cam silerken 3. kattan düştü Uzman çavuş cam silerken 3. kattan düştü

Burada konuşan Çetinkaya, toplumun her kesimiyle bir araya gelip iftar sevincini paylaştıklarını hatırlattı.

Çetinkaya Karabük’ü gerçek belediyecilikle tanıştırmak için yola çıktıklarını aktardı. Şehre uygulayacakları projelerden de bahseden Çetinkaya, son olarak Karabük’ün kalbinde, şehrin merkezine en yakın mahallelerden biri olan Kartaltepe Mahallesi’nde, muhteşem bir projeye imza attıklarını anlatarak, " Karabük’te gerçekleştireceğimiz Cevizkent Life projesi ile, Kartaltepe Mahallesi’nde bulunan Cevizkent Bölgesi’ni yepyeni bir solukla buluşturuyoruz. Pazar yeri, yürüyüş yolları, yürüyen merdiven ve asansör, peyzaj düzenlemeleri ve konforlu oturma alanlarıyla şehrimizin merkezine en yakın mahallelerinden birini yemyeşil bir yaşam alanına dönüştürüyoruz. Ayrıca, Yenişehir’i Cevizkent ile birleştirerek, sizlere daha geniş ve daha yaşanabilir bir çevre sunuyoruz" dedi.

Programda Çetinkaya’ya eşlik eden AK Parti Karabük Milletvekili Cem Şahin ve İl Başkanı Ferhat Salt da belediye başkan adayı için destek istedi.