Afrika’nın en büyük ülkesi Cezayir turizm seyahat acentası Union Voyage Genel Müdürü Sobhi Soumia, Türkiye ve Doğu Karadeniz Bölgesinin Cezayir’de tanıtılması için Doğu Karadeniz Bölgesine geldi.

RTSO Başkanı Karamehmetoğlu: ‘Turizmde gerçekçi projeleri devreye sokmalıyız’ RTSO Başkanı Karamehmetoğlu: ‘Turizmde gerçekçi projeleri devreye sokmalıyız’

Ziyaret kapsamında Trabzon şehir merkezi, Uzungöl, Sümela Manastırı, Çal Mağarası, Sera Gölü, Haunedy Doğal Yöresel Hediyelik Ürünler Mağazası, Rize şehir merkezi, Ayder Kaplıcaları, Palovit Şelalesi, Şahin Tepesi, İyidere Pileki Mağarası gibi bir çok yeri gezdiğini ifade eden Cezayir Tur Şirketi Union Voyage Genel Müdürü Sobhi Soumia, bölgeye hayran kaldığını söyledi. Genel Müdür Sobhi Soumia, Cezayir ve Afrika ülkelerindeki insanlara mutlaka Türkiye ve Doğu Karadeniz bölgesine gelmelerini tavsiye ettiğini belirtti. Cezayir Tur Şirketi Union Voyage Genel Müdürü Sobhi Soumia, Doğu Karadeniz gezisi kapsamında Trabzon Sürmene Yeniay’da bulunan, yurtiçi ve yurtdışı turların yöresel ürünler için uğrak noktası Haunedy Mağazasını ziyaret etti. Haunedy ortaklarından Ali Rıza Köroğlu ve personeli tarafından karşılanan Genel Müdür Sobhi Soumia, Haunedy Mağazasını, ürün çeşitliliğini ve ismini çok beğendiğini ifade etti. Haunedy ismini önce İngilizce olarak algıladığını, ama şive olarak Hau ne diyi, Habu ne diyi anlamında isim olduğunu öğrenince mutlu olduğunu ifade eden Cezayir Tur Şirketi Union Voyage Genel Müdürü Sobhi Soumia, Haunedy ortakları Ali Rıza Köroğlu, Ömer Sarıalioğlu ve personeline ilgilerinden dolayı teşekkür etti.