Osmancık’ta Çanakkale deniz zaferi etkinlikleri

Çanakkale Deniz Zaferi’nin 108’nci yıl dönümü ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü nedeniyle Osmancık’ta tören düzenledi.

18 Mart 2023 Cumartesi 17:31
Osmancık’ta Çanakkale deniz zaferi etkinlikleri

Çanakkale Deniz Zaferi’nin 108’nci yıl dönümü ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü nedeniyle Osmancık’ta tören düzenledi.

Atatürk Anıtına çelenklerin sunulması ile başlayan program, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasını müteakip sona erdi.

Programa katılan İlçe Kaymakamı Ayhan Akpay, Belediye Başkan Vekili Şeref Keskin, Cumhuriyet Başsavcısı Yunus Dönmez, Jandarma Komutanı Üsteğmen Nuri Uyar, Emniyet Müdür Vekili Durhasan Güngör, diğer protokol üyeleri ile öğre ettiler.

Program Tevfik İleri Kız Anadolu İmam hatip Lisesi’nde "Çanakkale Ruhumuzda Var" temasıyla hazırlanan etkinliğin ardından sona erdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.