Parti bayrağı asmak için çıktığı elektrik direğinde akıma kapılarak ağır yaralanan Çelik hastanede yaşam savaşını kaybeden Muhammet Çelik için bugün Derepazarı Merkez Camii önünde cenaze merasimi düzenlendi.

Merasime Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Cumhurbaşkanı Baş danışmanı Ahmet Minder,Rize Belediye Başkanı Prof Dr. Reşat Kasap AK Parti İl Başkanı İshak Alim, Belediye Başkan Adayı Rahmi Metin, Siyasi parti temsilcileri sivil toplum kuruluş Başkanları, ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Olay Derepazarı ilçesi Fıçıcılar Mahallesi'nde pazartesi günü meydana gelmişti. Parti bayrağı asmak için elektrik direğine çıkan Muhammet Çelik (22), akıma kapılarak ağır yaralandı. Çelik,  çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince, ilk müdahalesinin ardından Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alınmış  ancak doktorların tüm müdahalesine rağmen  4 gün yaşam mücadelesi veren Çelik, dün öğlen saatlerinde hakkın rahmetine kavuştu. Derepazarı Merkez Camii önündeki cenaze namazında Başkan Kasap, merhum Muhammet Çelik’in ailesi ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diledi.