DEVA Partisi Rize İl Başkanlığından gelen heyet Çayeli İlçe teşkilatı ilçede esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Deva Partisi Rize İl Başkanı Muhammet Avcı, İl Başkan Yardımcıları Cihan Suiçmez, Muammer Atılgan, Zeynep Köse, Cem Çağlar Yavuz, Mustafa Papaker, Rize Merkez İlçe Başkanı Tuğrul Koç, Çayeli İlçe Başkanı Sayın Muhammet Safi ve İlçe Yönetiminden oluşan heyet Mavi Yelekleri ile Çayeli sokaklarında vatandaşlar ve esnaf ile bire bir görüşmeler yaptı.

Vatandaşlardan çok olumlu tepkiler aldığını belirten İl Başkanı Avcı: “Sahada çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bugün Çayelindeki hemşehrilerimizi ziyaret ettik. Halkımızın sorunlarına Deva olabilmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Allah’ın izni, halkımızın teveccühü ile amacımıza ulaşacağımıza inanıyoruz. DEVA Partisi olarak, seçimlerden sonra neler yapacağını somut ve kapsamlı bir şekilde ortaya koyarak seçimlere hazırlanan ilk parti olmanın gururunu yaşıyoruz. Bu özgüvenle bugün DEVA Partisi’nin yeni kampanyasını başlatıyoruz.

Kampanyamızın adı; “Kazanan Türkiye olsun. Oylar DEVA olsun”. Bizler kampanya dönemi boyunca her gün mavi yeleklerimizle Rize’nin sokaklarında olacağız. Türkiye’yi mutlu çalışanların, mutlu emeklilerin, mutlu gençlerin, mutlu kadınların ülkesi yapmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” ifadelerini kullandı.