2019/2020 Eğitim Öğretim döneminde açılan ve eğitim hayatına devam eden Bahçeşehir Koleji Rize Kampüsü Rize Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak ve Özel Eğitim Şube Şefi Mustafa Kalender tarafından ziyaret edildi.

Rize Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak ve Özel Eğitim Şube Şefi Mustafa Kalender Kampüs Lise ve İlk-Ortaokul müdürleri Yusuf AKBULUT ve Başak KARAKAYA tarafından karşılanarak okul tanıtımı yapıldı.

Bahçeşehir Koleji Eğitim Sisteminde eğitim alanı olan STEM+A eğitiminin verildiği STEM Koridorunu gezerek başladı.

Stem Koridoru Robotik-Kodlama Sınıfı, Drone Pilotluğu Lab., Yapay Zeka Lab. Meeting Point Alanı, Green Box, Ortaokul Fen Lab., Maker Lab., CNC Lab ve Araba Tamir Atölyesi ayrıntılı bir şekilde gezerek bilgilendirme yapıp Laboratuvar alanları deneyimlendi.

Aynı zamanda Fen Lisesi katında bulunan Fizik, Kimya Biyoloji Lab. gezen Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak, Fen Lisesi 9. Sınıf öğrencilerinin derslerine konuk oldu.

Ders esnasında öğrencilerin hedeflerine dair sohbet eden Milli Eğitim Müdürü öğrencilere geleceğin meslekleri hakkında önerileri de bulundu.

Gezinin devamında Milli Eğitim Müdürü ve Özel Öğretim Şube Şefi, Okulun Havuz katını ve Kapalı Spor Salonunu ziyaret eden öğrencilerin Sportif koordinasyon da desteklenmelerinin öneminden bahsedildi.

Rize de Bölge okulu niteliğinde Dünya Vatandaşlığı eğitimiyle Sürdürülebilir, Yenilikçi, Topluma Değer Katan ve Lider eğitim anlayışıyla eğitim sürecinde fark yaratıyor.

İnsanlığa değer katan, mutlu, üretken, özgüveni yüksek, fark yaratan bireyler yetiştirmeyi hedefliyor.