Boyner, Ay Marka’da hisse satış sürecini, tahsisli sermaye artışı kararı SPK tarafından onaylanana kadar askıya aldığını duyurdu.
Boyner Perakende ve Tekstil Yatırımları A.Ş., bağlı ortaklığı Ay Marka Mağazacılık A.Ş.’den hisse satış sürecini, tahsisli sermaye artışı kararı Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylanana kadar askıya aldığını duyurdu. Boyner’den, Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklama şöyle:
"Boyner Perakende ve Tekstil Yatırımları A.Ş.’nin bağlı ortaklığı Ay Marka Mağazacılık A.Ş.’den hisse satışıyla ilgili olarak basında yer alan bazı haberler üzerine 3 Şubat 2015 ve 3 Nisan 2015 tarihli özel durum açıklamalarımızda, Şirketimiz bilgilendirme politikasının "Açıklanması Ertelenen Bilgilerle İlgili Haberler" kısmı gereğince, stratejik alternatiflerin değerlendirilmesine yönelik çalışmalarımızın devam ettiğini ve kesinleşen gelişmeler hakkında gerekli açıklamaların yapılacağını belirtmiştik.
II-15.1 sayılı Özel Durumlar Tebliği md. 23/7 uyarınca, söz konusu değerlendirme sürecinin, Boyner Perakende ve Tekstil Yatırımları A.Ş.’nin 29 Nisan 2014 tarihli tahsisli sermaye artışı kararı SPK tarafından onaylanana kadar askıya alındığını yatırımcıların bilgisine sunarız".