Eyyübiye Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü Makina İkmal Birimine 22 yeni araç aldı.
Eyyübiye Belediyesi yeni araç filosuyla hizmetin hızlı bir şekilde vatandaşa ulaşmasını hedefliyor. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Ak Parti Eyyübiye İlçe Başkanı İsmail Demirbaş, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri ile çok sayıda kişinin katıldığı törenle yeni araçlar Eyyübiye Belediyesinin filosuna dahil edildi. Özel bir firmanın makine ikmal tesislerinde gerçekleşen araç teslim töreninde 10 kamyon, 1 vidanjör, 1 tır, 1 greyder, 1 eksvatör, 1 yükleyici, 3 kepçe, 1 silindir ve 3 traktör belediyenin araç filosuna dahil edildi.
Yeni araçların teslim töreninde araçları inceleyen ve ilgililerden araçlar hakkında bilgi alan Başkan Ekinci, yeni alınan hizmet aracının şoför mahalline binerek aracı test etti. AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı İsmail Demirbaş ise Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye teşekkür ederek şöyle konuştu:
“Buradaki amaç buradaki araçların vatana, millete faydalı olacak şekilde hizmet anlamında götürülmesidir. Bu duruma vesile olan bütün ekiplere, arkadaşlara, Eyyübiye Belediyesine, Eyyübiye ilçesine, Eyyübiye Belediye Başkanımıza ve yönetimine teşekkür ediyorum. İnşallah Eyyübiye Belediyemiz bundan sonra daha da hayırlı hizmetlerde bulunacaktır."