AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç Bartın’da kız isteme merasimine katıldı.
7 Haziran genel seçim çalışmalarına hızla devam eden AK Parti Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Gökhan Bildik’e kız istedi. Kız isteme merasimine AK Parti Milletvekili Adayı Mustafa Yelkenci, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Manav, AK Parti eski İl Başkanı Yaşar Arslan, AK Parti Belediye Meclis Üyesi İlker Camcı ve partililer katıldı.
Ceylan ailesinin Bartın Karaköy Mahallesi’ndeki evine giden AK Parti Milletvekili Yılmaz Tunç, “Bugün size oy istemek için değil, kız istemek için geldik. Gökhan kardeşimize biricik kızınız Canan’ı istemeye geldik. Allah’ın emri, Peygamber’in kavli ile kızınız Canan Ceylan’ı Gökhan Bildik’e istiyoruz" dedi. Bunun üzerine baba Rüstem Ceylan ise, “Gençler tanışmışlar konuşmuşlar, bize de yuvalarını kurmak düştü” diye konuştu.
“ABİSİ OLARAK, ONUN YANINDA OLMAK MUTLULUK VERİCİ”
Allah’ın emri, Peygamber’in kavliyle kız istediklerini vurgulayan AK Parti Milletvekili Yılmaz Tunç, ”Baba Rüstem Ceylan da sağ olsun olumlu karşıladı. Gökhan kardeşimizde gerçekten bizim sevdiğimiz bir kardeşimiz. Onun abisi olarak böyle bir günde yanında olmak benim için mutluluk verici bir durumdur. İnşallah Allah tamamına erdirir ve düğünleri ve nişanlarına da aralarında olmak isteriz, Allah hayırlı uğurlu eylesin” dedi.
“KIZ İSTEMEK BİRAZ DAHA HASSAS BİR KONU”
Kız istemenin oy istemekten daha zor olduğunu söyleyen Tunç, “AK Parti’nin başarılı bir birinci yarısı var, şimdi ikinci yarıyı başlatmak istiyoruz. Yapmış olduğumuz çalışmalar diğer muhalefet partilerine göre daha kolay, muhalefetin halkımıza vaat edecek bir şeyi yok. 13 yıldaki büyümeyi haklımız çok iyi biliyor. Oy istemek AK Partililer açısından çok zor değil. Ama kız istemek biraz daha hassas bir konu, bu nedenle kız istemede biraz daha zorlandık” diye konuştu.
Daha sonra AK Parti Milletvekili Yılmaz Tunç, yeni çiftin söz yüzüklerini taktı.