25. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde oyunu kullanan Antalyalılar, sahilleri doldurdu.
Turizmin başkenti Antalya’da sabah saatlerinde oylarını kullanan vatandaşlar, ardından Konyaaltı ve Lara sahillerine akın etti. Hava sıcaklığının 26, deniz suyu sıcaklığının 23 derece ölçüldüğü Antalya’da bazı vatandaşlar deniz keyfi yaparken, bazıları da güneşlendi. Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan sabit gölgelikli plajlar ise doldu taştı. Denizi dalgalı görenler sahildeki kafe ve restoranlarda dinlenmeyi tercih etti. Yabancı turistler de şezlonglarda güneşlendi. Rüzgarı fırsat bilen baz maceracılar ise paraşütlü kayak keyfi yaptı.
Küçük kızıyla birlikte denize gelen Sedat Tekşut, oyunu kullandıktan sonra ailesiyle sahile geldiğini belirterek, seçimlerin tüm ülkeye hayırlı olmasını diledi.
Nurşet Yayla da seçimlerin hayırlı olmasını dileyerek, “Sabah oyumuzu kullanıp denize geldik. Herkesin oyunu kullanmasını isteriz. Bugün hafta sonu ve havanın güzel olması nedeniyle kalabalık” dedi.
Gözde Aydın, seçimlerin ülkeye hayır getirmesini dileyerek, oy kullandıktan sonra ailecek denize geldiklerini ve keyif yaptıklarını kaydetti.