Bilecik’te bir esnaf çay ocağında kullandığı bulaşık makinesi ile hem müşterilerin memnuniyetini sağlıyor, hem de hijyenik bir ortamda hizmet veriyor.
Kent merkezinde çaycılık mesleğini sürdüren Cafer Öznar isimli vatandaş, çay bardaklarını, çay tabaklarını ve çay kaşıklarını bulaşık makinesinde yıkayarak hijyenik bir şekilde müşterilerine çay servisi yaparak, temizliği ve titizliğiyle müşterilerin takdirini kazanıyor. Bulaşık makinesine kadar her ayrıntıyı düşündüğünü dile getiren Öznar, “İşimde temizliğe ve hijyene önem vermekteyim. Yaptığım işlerin de en iyisini yapmaya gayret gösteririm. Çalıştırmış olduğum çay ocağında kullandığım başta çay bardakları olmak üzere çaydanlık, fincan ve diğer malzemeleri bulaşık makinemde sıcak su ve deterjanla günlük olarak yıkayıp temizliyorum. Bizde müşteri memnuniyeti ön plandadır ”dedi
Müşteriler ise, burada bulunan çay ocağının temizliği ve taze çayı sebebiyle tercih ettiklerini belirterek, "Çay bardaklarını ve kaşıklarını bulaşık makinesinde yıkıyor. Ağız tadıyla çay içiyoruz. Bu çay ocağının diğerlerine de örnek olmasını ümit ediyoruz” dediler.