ESKİŞEHİR Tepebaşı Belediyesi Gençlik Merkezleri tarafından ücretsiz olarak düzenlenen 2019 Yaz Dönemi Kursları, 915 gencin katılımı ile başladı.
Tepebaşı Belediyesi Gençlik Merkezleri, 29 farklı branşta toplam 39 kurs ile düzenlediği 2019 Yaz Dönemi Kursları için kayıt işlemlerini tamamladı. Tepebaşı Belediyesi Gençlik Merkezleri, 3 ayrı merkezde düzenlenen 2019 Yaz Dönemi Kursları ile gençlerin gelişimine katkı sunmaya devam ediyor. 17-30 yaş arasındaki 915 gencin, online olarak ücretsiz biçimde kayıt olduğu kurslar; 2 Eylül Gençlik Merkezi, 19 Mayıs Gençlik Merkezi ve 29 Ekim Gençlik Merkezi'nde başladı.  Bu kapsamda 2 Eylül Gençlik Merkezi; işaret dili, diksiyon, İngilizce grammer, İngilizce speaking, Arjantin tango, beden performansı, gitar ve fiziksel tiyatro eğitimlerine ev sahipliği yapıyor. 
19 Mayıs ve 29 Ekim Gençlik Merkezleri'nde ise yan flüt, şan, temel bateri, diksiyon, işaret dili, yaratıcı yazarlık, İngilizce Speaking B1, Almanca A2, temel oyunculuk, doğaçlama tiyatro, Arjantin tango, salsa, gitar, ardunio ve appinventor, konservasyon ve restorasyon, psikoloji ve felsefe sohbetleri kursları düzenleniyor.