KALIN: GEREKLİ HUKUKİ SÜREÇ BAŞLATILMIŞTIR
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, şehit cenazesinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik saldırıya tepki gösterdi. Kalın, sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan yaptığı açıklamada, 'Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan çirkin saldırıyı kınıyor, geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Şiddet, demokratik bir hak arama ve tepki verme yöntemi olamaz. Kimsenin hukukun dışına çıkmasına müsaade edilmeyecektir. Gerekli hukuki süreç başlatılmıştır' dedi. 
KARAMOLLAOĞLU: SALDIRIYI GERÇEKLEŞTİRENLERİ KINIYORUM
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da 'Şehit cenazesine katıldığı sırada saldırıya uğrayan Sayın Kılıçdaroğlu'na geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum ve bu saldırıyı gerçekleştirenleri kınıyorum. Sayın Cumhurbaşkanın kucaklaşmaya çağırdığı bir dönemde bu saldırının yaşanması bütün milletimizi üzmüştür' açıklamasında bulundu. 
İLÇE ÇIKIŞINDA ARAÇ DEĞİŞTİRDİ
Öte yandan saldırı sonrası sığındığı evden çıkarılıp, zırhlı araçla bölgeden ayrılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, ilçe çıkışında bu araçtan inerek, bindiği sivil plakalı araçla Genel Merkez'e hareket ettiği öğrenildi. 

FOTOĞRAFLI