TSE Bursa Bölge Koordinatörü  Mehmet Hüsrev yapılan çalışmalar ile ilgili bakış açılarını değerlendirdi. Hüsrev" TSE Bursa Bölge Müdürlüğü olarak, Bursa da kısa sürede kalitede farkındalık oluşturduk. Sanayi ve Teknoloji kuruluşlarımıza rehberlik yapmaktan ve vizyon oluşturmaktan büyük bir memnuniyet duymaktayız.

İktsadi ve sosyal yaşamin temel felsefesi olan düşük maliyet ile yüksek kalite yaklaşımının yüksek kalite kısmına varılma sebebi olan misyon gereği, yüksek kalite standardisyon belgesini sunarak kalitede farkındalığı oluşturduk.

21 yüzyılın küresel güç olmadaki olmassa olmazları, hayatın kolaylaştırılması beklentilerin önceden keşfedilerek pozisyon alınması aksiyonlarına kalite denilen zamanımızda pandemi sürecine rağmen durmadan yeni nesil yaklaşımlarla beraber icra edilmiştir. 

Teknoloji ve sanayi üretiminde standartların sağlanması ve kalitenin artması ülkemize önemli bir katma değer kazandıracaktır. Globalleşen dünyada ticari işletmelerimiz rekabet edebilmek için fayda-maliyet, arz-talep, kâr-zarar dengesini kurabilmek ve düşük maliyetle yüksek faydayı sağlamak zorundayız" dedi.

Mehmet Hüsrev Kimdir:

24 Şubat 1968 yılında Rize'nin Çayeli ilçesinde doğdu. 

İlk, orta ve lise öğrenimini Çayeli'nde tamamlandı. 1991 yılında Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi'nden mühendis olarak mezun oldu. 

1991-1992 yıllarında Millî Eğitim Bakanlığı Çayeli İmam Hatip Lisesi'nde İngilizce öğretmeni olarak görev yaptı. 1993 yılında ÇAYKUR'da mühendis olarak çalıştı. 1993 yılı sonunda Türk Standartları Enstitüsü'nde (TSE) mühendis olarak göreve başladı.

 Mehmet Hüsrev; TSE'deki 28 yıllık çalışma sürecinde farklı birimlerde Uzman, Temsilci, Müdür yardımcısı ve Müdür olarak görev yaptı. 

Yurtiçi ve yurtdışında çok sayıda İnceleme ve Belgelendirme denetimlerinde görev aldı. 

Nişantaşı Üniversitesinde Uluslararası ilişkiler alanında yüksek lisans yaptı. Ayrıca İstanbul Üniversitesi'nde sosyoloji alanında yüksek lisans eğitimine devam eden Mehmet Hüsrev, 2011-2016 yılları arasında TSE Marmara Bölge Koordinatörlüğü ve TSE Deney ve Kalibrasyon Merkez Başkanlığı görevlerini yürüttü. Halen TMSF kapsamında bir çok firmada Kayyum Başkanlığı görevini yürütmekte olup, bazı Sivil Toplum Kuruluşlarında Başkan ve Başkan Yardımcılığı görevini yürütmektedir. 06.10.2020 Tarihinden itibaren TSE Bursa Bölge Koordinatörlüğü görevini yürütmektedir. Mehmet Hüsrev evli ve bir çocuk babasıdır.