Süper Lig’in 15. haftasında evinde Kasımpaşaspor’a 3-0 mağlup olan Çaykur Rizespor’un kulüp başkanı Hasan Kartal, maç sonrası açıklamalarda bulundu. Kartal yaptığı açıklamada geniş bir toplantı yapmak futbol takımının geleceğiyle ilgili karar vereceklerini ifade etti.

Çaykur Rizespor'da, Kasımpaşa maçı sonrasında gerçekleşen yönetim kurulu toplantısında kulüp başkanı Hasan Kartal, "Değil Ismail Kartal gerekirse Çaykur Rizespor'un menfaati için hepimiz istifa ederiz", diye konuştu. 

Maç sonrası mini bir toplantı yaptıklarını ifade eden Kartal, bir karar almanın arifesinde olduklarını belirtti.

“Tam bir karar almadık ama bir karar almanın arifesine geldik. Neticede bir şekilde bir şeyler düşünmemiz ve yapmamız gerekiyor. Bir ara dönemde var. O dönemde yapacağımız takviyeler takımı kurtarır düşüncesi de var. Bu toplantı mini bir toplantıydı. Daha geniş bir toplantı yapmak kaydıyla bir şeyler karar vereceğiz. Rahat olun biz Rizespor’u sıkıntıya sokacak bir şey yapmayız. Elimizden geleni yapacağız. Değil İsmail Kartal gerekirse bizim istifamız da olur. Daha başarılı bir yönetim gelecekse biz onu da yaparız. Direkt hocaya bağlamamak lazım. Doğrularımızı ve yanlışlarımızı değerlendiriyoruz. Bakacağız, yapacağız ona göre kısa süre içerisinde yapılması gereken ne varsa yaparız zannediyorum. Bu hafta içerisinde bir şekillendiririz gibi gözüküyor.”