A.Hopaspor, TFF 3. Lig 3. Grup’ta 2022-2023 Sezonu’nun 23. hafta maçında Bergama Belediyespor’u konuk etti. Hopa İlçe Stadında oynanan mücadeleden A.Hopaspor 1-0 galip ayrıldı. A.Hopaspor’un golünü 76. Dakikada Ender Gör kaydetti. Bu sonuçla A.Hopaspor puanını 34’e yükseltti.

Atmacalar bir sonraki maçta TFF 3.Lig 3. Grup 24. hafta maçında 19 Mart Pazar günü saat 14.00’da Çankaya FK ile karşılaşacak.

Diğer yandan geçtiğimiz hafta içerisinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Kaleci Antrenörü Okan Gedikali’yi unutmayan taraftarlar Gedikali’nin fotoğrafının bulunduğu posteri tribünlere asarken, A.Hopaspor’lu futbolcular ise sahaya üzerinde Gedikali’nin fotoğrafının bulunduğu tşörtlerle çıktı. Yas dolayısı ile de trübünlerdeki taraftarlar tezahüratta bulunmadı.

8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısı ile kulüp tarafından daha önce kadınlara yapılan çağrıya da sessiz kalmayan kadın taraftarlarsa trübünlerdeki yerini alırken, yoğun bir ilginin olduğu görüldü.

Maçın Ayrıntıları:
Statü: TFF 3.Lig 3. Grup 23. Hafta
Karşılaşma: A.Hopaspor 1-0 Bergama Belediyespor
Tarih: 12 Mart 2023 Pazar 14.00

Stat: Hopa İlçe Stadı
Hakemler: Sercan Karaca, Murat Şimşek, Aykut Yılmaz

A.Hopaspor: Yusuf Aklan, Ender Gör, Rasimcan Değirmenci, Serhat Emirler, Fikret Topaloğlu, Arif Cılak, Emre Turan, Sercan Uslu, Mehmet Aytemiz, Ramazan Özkabak, Onat Kutay Kurt

Yedekler:Beycan,Halil,Berkay,Çayan,Caner,Bilal,Eray
Teknik Sorumlu: Osman Özdemir

Bergama Belediyespor: Tahir Bölgebaşı, Kağan Topçu, Mehmet Soyarslan, Ahmet Karaman, E. Altunkaya, Süleyman Okçu, F.Arslan, Amir Güren, Doğan Çamlı, Aziz Kızılgün, İ. Kulet
Yedekler: Emir Akay, Arda Can, Efe Görgülü, Emre Özer, A.Soğucak, Enes Dada, B.Uğur
Teknik Sorumlu: Süleyman Varlık
Goller: 76'Ender Gör
Sarı Kart:39’ İsmail Kulet (Bergama BLD), 60' Caner Solmaz (A.Hopaspor)
Kırmızı Kart: 90+9'F.Arslan (Bergama Bld), 90+10' Eray Pazar ( A.Hopaspor)