Ekşioğlu Vakfı Başkanı Ali Ekşi, Rize Valisi Erdoğan Bektaş’ı makamında ziyaret ederek hafta sonu yapacakları ‘Demokrasi Şöleni’ hakkında görüş alış verişinde bulundu.  Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Ovit ve Ekşioğullarının Rize’nin sayılı markalarından biri olduğunu ifade etti.

Ekşioğlu Vakfı Başkanı Ali Ekşi beraberinde Vakıf Başkan Danışmanı Organizatör Necati Selvitop ile birlikte Vali Erdoğan Bektaş’ı makamında ziyaret etti. Vakıf Başkanı Ali Ekşi, 13-14 Ağustos tarihlerinde Ovit Yaylasında gerçekleştirilecek Demokrasi Şöleni hakkında Vali Bektaş’ı bilgilendirdi. 13 Ağustos Cumartesi günü Demokrasi Şehitleri anısına Rize Müftülüğü ile ortaklaşa olarak Kuran-ı Kerim ziyafeti düzenleyeceklerini ifade eden Ali Ekşi 14 Ağustos Pazar günü ise Demokrasi Şölenini gerçekleştireceklerini ifade etti. Ekşi, Vali Bektaş’ı Ovit Yaylasına davet etti.  

TÜNLE İLE OVİT’İN KADERİ DEĞİŞİYOR
Rize Valisi Erdoğan Bektaş,  Ovit ve Ekşioğullarının Rize’nin sayılı markalarından biri olduğunu belirterek “Daha önceden duyduğumuz etkinlikler uzun yıllardır devam ediyor. Çok sayıda insanın katıldığı önemli etkinlikler Ovit Yaylasında yapılıyor. Bizde devlet olarak elimizden gelen katkıyı göstermeye çalışıyoruz. Ovit‘te çok büyük bir proje devam ediyor. Tünel ile Ovit’in kaderi değişiyor. Bu tünel bittiği zaman Ovit diğer faydaları ile de bu bölgenin hizmetine sunulabilir. Bu yönde hazırlıklarımız var.  Bu anlamda Vakıf Başkanımız Ali Ekşi ile önemli bir görüşme gerçekleştirdik. Demokrasi Şöleninin başarılı geçmesini temenni ediyorum.” dedi.