Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, Işıkkent, Batıkent ve Binbirevler Mahallelerinin sakinleriyle mitingde buluştu. Şehre kazandırdığı hizmetler ve yapacakları projeleri anlatan Başkan Başdeğirmen, Işıkkent bölgesine yeni dönemde yapacakları Sporcu Köyü projesinden bahsetti.

Isparta Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, Işıkkent, Batıkent ve Binbirevler Mahallesi mitinginde vatandaşlarla buluştu. Meşalelerle miting alanında ‘büyük başkan’ sloganlarıyla karşılanan Başkan Başdeğirmen, eşi Şadiye Başdeğirmen ile birlikte 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadınlara karanfil dağıttı. Başkan Başdeğirmen, bugüne kadar yaptıkları çalışmalardan bahsederken, 2024-2029 dönemine ilişkin yapacakları projeleri coşkulu kalabalığa anlattı. Büyük bir coşku ve sevgi seliyle sahneye eşi Şadiye Başdeğirmen ile birlikte gelen Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı. Başkan Başdeğirmen, “Şehit ve gazilerimizin annelerinin de ellerinden öpüyoruz. Tüm şehit ve gazilerimizin annelerine buradan selam olsun” diye konuştu.

Hırsızlık operasyonunda çok sayıda malzeme ele geçirildi Hırsızlık operasyonunda çok sayıda malzeme ele geçirildi

31 Mart yerel seçimlerinde Isparta halkının büyük teveccühü ile göreve geldiklerine değinen Başkan Başdeğirmen, konuşmasında şehre kazandırdığı hizmetleri ve projeleri anlattı. 5 yıllık görev süresi içerisinde verdikleri sözleri yerine getirdiklerini, sözlerinin dışında yapılması gereken hizmetleri de layıkıyla yaptıklarını ifade eden Başkan Başdeğirmen, “Buraya gelirken milletvekillerimiz, teşkilatımız ve il başkanımızla alnımız açık, başımız dik geldik. Eğer sözlerini yerine getirdiysen eğer ki severek yaptığın hizmetlerden sonra bu kadar coşkulu kalabalığın karşısına çıkıyorsan bu son derece mutluluk bizim için” dedi.

Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, Işıkkent bölgesine yeni bir yatırım olarak Sporcu Köyü yapacaklarını, bu projenin bölgenin vizyonunu artıracağını söyledi. 343 bin metrekare orman vasfını yetirmiş alanın devletten tahsisini aldıklarını belirten Başkan Başdeğirmen, Gençlik ve Spor Bakanlığının projenin yanında olduğunu vurguladı. Atatürk Stadyumu’nu mevcut yerinden kaldırarak yeni alanda 18 bin kişilik modern bir tesis yapacaklarını anlatan Başkan Başdeğirmen, “Yer tahsisini aldığımız 39 futbol sahası büyüklüğündeki toplam 331 bin 148 metrekarelik alanı Isparta’mızın Sporcu Köyü yapıyoruz. Burada Enduro Pisti, Off-Road Pisti, Trapskeet Atış Alanı, Kapalı Spor Salonu, Atletizm Pisti, Spor Kompleksi, Çok Amaçlı Saha ve Olimpik Havuz bulunacak” dedi.