Isparta Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 4 ayda yapılan çalışmalarda haklarında çeşitli sürelerle hapis cezası bulunan bin 905 şahıs yakalanarak adli mercilere teslim edildi.

Isparta’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı coşkuyla kutlandı Isparta’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı coşkuyla kutlandı

Isparta İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 1 Ocak ile 28 Nisan 2025 tarihleri arasında yapılan çalışmalar kapsamında haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan çok sayıda firari hükümlü yakalandı. Yapılan denetim ve operasyonlar sonucu, 0-5 yıl arası hapis cezası ile aranan 357 kişi, 5-10 yıl arası hapis cezası ile aranan 51 kişi, 10-20 yıl arası hapis cezası ile aranan 38 kişi, 20 yıl ve üzeri hapis cezası ile aranan 9 kişi olmak üzere toplam bin 905 aranan şahıs yakalanarak adli mercilere teslim edildi.

Kaynak: İHA