Çaykur Rizespor’da takımın adeta takımın dinamosu olan Jonjo Shelvey son haftalarda alınan başarısız sonuçların ardından Kayserispor karşısında alınan galibiyetin ardından taraftara seslendi.

Stadyumları doldurmaya devam edin, atmosfer ve verdiğiniz destek sahada bize çok yardımcı oluyor diyen Shelvey’nin mesajının son paragrafındaki ifadeler ise sosyal medyada taraftarlar tarafından sezon sonu gidiyor mu yorumlarına neden oldu. Taraftar yönetimden Shelvey’nin takımda kalması için gerekeni yapmalarını istedi. 

Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman başlayacak Çaykur işçi alacak mı ? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman başlayacak Çaykur işçi alacak mı ?

Jonjo Shelvey’nin taraftarlara mesajı: “Son haftalarda maçların gidişatıyla ilgili son derece üzgünüz, ancak takım içerisinde ve yönetimimizle birlikte hedefimize ulaşacağımıza inancımız tam. 
Her geçen gün daha da çok çalışıp kendini zorlayan harika oyuncularımız var. Ve inşallah kalan maçlarda olabildiğince fazla puan toplayacağız ki, ben buna inanıyorum.

Stadyumları doldurmaya devam edin, atmosfer ve verdiğiniz destek sahada bize çok yardımcı oluyor. Bu büyük kulüp ve şehir için oynuyor olmak mutluluk verici. Bu şehri "Türkiye'deki yerim" olarak adlandıracağım. Burada geçirdiğim her dakikadan, bu büyük kadro ve muhteşem hocayla çalışıyor olmaktan dolayı çok mutluyum. Bu yüzden inanalım ve kalan maçlar için son bir destek daha verelim. Haydi Rize!"