Haber: Abdullah UZUN

Prestij maçlarına çıkan Pazarspor ’un ligde kalması artık yeni bir mucizeye kaldı. Profesyonel liglerde Rize ilinin tek takımı olan Pazarspor, maalesef yanlış ve hatalı kararlarla ligden düşme noktasına geldi.

Bu aşamadan sonra suçlu aramanın artık kimseye faydası yok. “Ben nerede hata ettim” diyen de yok. Sırf hırs ve “ben” zihniyeti şu an ki durumu ortaya çıkardı.

Nice takımlar liglerden düşüyor, çıkıyor. Bazıları ise liglerde tutunamayıp amatör liglerde devam ediyor. Hayatın sonu değil. Pazarspor bu anlayış ve “sen, ben” egosuyla devam ettiği sürece bir gün aynı akıbeti yaşayarak yine heyecan ve coşkuyla çıktığı o eski amatör günlere de dönebilir.

Futbol da çıta yükseldi. Her şey “Para değil” diyenlerin aksine artık ben bir kez daha söylüyorum ” sporda her şey para” dır; varsa devam dersin, yoksa tamam diyerek kenara çekilirsin.

Bu saatten sonra Pazarspor eline geçirecek fırsatları artık bulacağını da düşünmüyorum.

Ama takım da yalnız kalmayacaktır. Her dönem cefakar ve vefakarlar böyle sıkıntılı dönemlerde devreye girerek yine takımı şahlandırmıştır.

Bunun için zihniyet değişikliğine ihtiyaç vardır.

Bizde her ne kadar olumlu veya olumsuz yazılar yazıp birilerini küstürdüysek de bu umutla Pazarspor ‘un yeniden şahlanma dönemini bekleyeceğiz.

Yoksa bunca emek boşa gidecek. Ve hep birlikte kaybeceğiz.Yani kazanan olmayacak…