Haber: Necati DİLİ

Kalecik spor ligin sekizinci haftasında üç puanla tanışan taraf oldu.

Şenol Birol Futbol Sahasında oynanan Birinci amatör Futbol Müsabakasında Kale spor ile Kalecik spor karşı karşıya geldiler. Müsabaka da Kale sporun 7 puanı bulunuyordu. Kalecik sporun ise hanesinde puanı yoktu. Bu maçtan galip ayrılarak ümidini son haftalara doğru taşımaya çalışıyor. Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 beraberlikle sona erdi. Müsabakanın Golleri ikinci yarıda Kalecik sporun 4-1 galibiyetiyle sona erdi.

Müsabakanın Golleri Kalecik spor adına 47. Dakikada ve 52. Dakikada Mehmet Gör attı.68. dakikada Erhan skoru 3-0 yaptı. 82 dakikada Enes skoru 4-0 yaptı 91. Dakikada Kale spor adına Abdulkadir attığı gol ile fark üçe indi. Müsabaka sonucu Kale spor 1- Kalecik spor 4

Müsabakayı Musa Topaloğlu, Hamza Yaroğlu, Mehmet Örüker,  Hakem üçlüsü yönetti

Birinci amatörde bu hafta maç skorları şu şekildedir, Rize Şenol Birol Futbol Sahasında oynanan Kale spor, Kalecik spor arasındaki müsabakayı Kalecik spor 4-1 kazanarak 8. Haftada üç puanla tanışan taraf oldu. Güneysu stadında Pazar köy spor ile Fındıklı Belediye spor karşılaştılar bu müsabakadan Pazar köy spor 5-0 galip ayrılan taraf oldu. İkizdere stadında oynanan İkizdere spor ile Rize Karadeniz spor karşılaştılar. Müsabaka İkizdere sporun 3-2 galibiyetiyle sonuçlandı. Şenol Birol Futbol Sahasında oynanan Birinci amatör müsabakasında Srahoz spor ile Ali Paşa spor 2-2 berabere kalarak puanları paylaştılar.