97 yaşındaki Hüsniye nine paylaşımları ile sosyal medya fenomenleri arasına girdi.

Rize’nin Pazar İlçesi Kesikköprü Köyünde yaşayan Hüsniye Avcı Kadıoğlu her gününü takipçileri ile paylaşıyor. Facebook’ta her geçen gün takipçi sayısını arttıran Hüsniye ninenin paylaşımları takipçileri tarafından merakla bekleniyor.

97 yaşındaki Hüsniye nine gün geliyor bahçe kazıyor, kimi gün ineğini otlatıyor, bazen kuzinede mısır ekmeği pişiriyor.  Derin düşüncelere dalıp örgü de ören Hüsniye nine gençliğinin geçtiği çay bahçesinden de gençlere taş çıkartırcasına geri kalmıyor.

Ara sıra efkârlanıp eski kaydelerden de dörtlükler okuyan Hüsniye ninenin ziyaretçileri arasında Karadeniz sanatçısı Gökhan Birben’de var. Hüsniye nineyi ziyaret eden Birben onun eski türkülerine eşlik ediyor. Rengârenk cizlavetleri ve güneş gözlükleri ile çektirdiği fotoğraflarını da takipçileri ile paylaşan Hüsniye nine modanın yaşı olmadığını söylüyor.

Hüsniye ninenin sosyal medya  danışmanı  ise torunu Yetiş Avcı. Avcı: "ninem ilerlemiş yaşına rağmen yaşam enerjisini hiç kaymetmemiş. Hem o hem de biz sosyal medyada çok eğleneniyoruz. Takipçilerden gelen her mesajı nineme okuyorum ve cevap verdiklerini de takipçilerine yazıyorum" dedi.