Malatya Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkanı Şahin Aydın, bu yıl takım olarak istikrarlı bir gidişat sergileyemediklerini söyleyerek, “Ligde kalmamız için önümüzde bulunan 5 maçı da kazanmalıyız” dedi.
10 Takımın yer aldığı grubunda son sırada bulunan Malatya Bedensel Engelliler Spor Kulübü küme düşme tehlikesiyle karşı karşıya.
Takımın son durumuyla ilgili açıklamada bulunan Şahin Aydın, en kısa sürede kötü gidişata dur demeleri gerektiğini vurgulayarak, kalan 5 maçtan umutlu olduğunu söyledi.
Kulüp Başkanı Aydın, "Forvet ve orta sahaya takviye yaparak Gana Milli Takımı’nda forma giyen Amo ve Iddi’yi takıma kazandırdık. Aslında kötü bir takım değiliz. Ancak bazı şanssızlıklar yaşadık. Kalan 5 maçımızı kazanırsak ligde kalırız. Herkesin duasına ihtiyacımız var. İnanın bu tür kulüplerde ekonomik olarak bir şeyler yapmak büyük güç istiyor. Biz elimizden geleni yapıyoruz. Lakin söylediğim gibi zor iş. Bulunduğumuz grupta kritik bir konumdayız. Küme düşme hattının üzerindeki takımla aramızda 8 puan fark var. Ancak o takımın maçları çok zor. Biz kalan maçları kazanırsak büyük ihtimalle kümede kalırız. Bu hafta deplasmanda İstanbul Özürlüler Kulübü ile karşılaşacağız. Tek düşüncemiz galibiyet. Takımımız bu güce sahip. İnandık ve başaracağız. İnşallah Malatya’mızın tanıtımı ve engellilerimizin hayata bağlanmaları noktasında büyük önem taşıyan bu kulübümüzü ligde bırakacağız” diye konuştu.