23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeni ile Kırşehir’de sabah resmi programa katılan MHP Milletvekili adayı Yıldırım Türk, bayrama katılamayan çocuklara da kurduğu ekiple bayram sevincini yaşattı.
Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine giden ve tedavi görmekte olan çocukları ziyaret eden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Milletvekili adayı Yıldırım Türk, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına katılamayan çocuklara pamuk şeker, bayrak, ve oyuncak hediye etti.
Dr. Yıldırım Türk, "Rüzgarlı bir havada siyasetçilerin katılım göstermediği bir 23 Nisan programına katıldım. Onların bayramında bayramı yaşayan kadar yaşayamayan çocukları da ziyaret ederek bayram havasını oluşturmaya gayret gösterdim. İnşallah gelecek kuşaklarımız olan çocuklar milli ve manevi duyguları tam olarak idrak ederek yaşamlarını sürdürecek ve gelecek kuşaklara da bizlerden öğrendiklerini aktaracaklar" dedi.
Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görevde bulunan hemşire ve sağlık görevlilerine de Regaip Kandili dolayısı ile karanfil veren ve sohbet eden Türk, "Önemli birimlerde fedakarca görev yapıyorsunuz . İnsanların sizlere olan güvenleri ve sevgileri de bunun bir göstergesi inşallah Allah, yaptıklarınızı ve çalışmalarınızı dualarımızla üzerinizden eksik etmez. Görevlerinizde başarılar dilerim" diye konuştu.