MÜSİAD Kastamonu Şubesinin aylık istişare toplantısı Bozkurt’ta gerçekleştirildi.
Bozkurt, Havuzlu Bahçe Tesislerinde gerçekleşen istişare toplantısında MÜSİAD’ın aylık gündem maddelerinin görüşüldüğü belirtildi. Ev sahipliğini MÜSİAD Kastamonu üyesi Bozkurtlu İş adamı Mustafa Yücetürk’ün yaptığı toplantının sonunda düzenlenen yemekte Başkan Onur Fındıklıoğlu ve önceki başkan Mücahit Dağdelenoğlu’na Bozkurt Belediye Başkanı Bozkurt Ekeş tarafından hediye ve plaket takdim edildi.
Yemekte kısa bir konuşma yapan MÜSİAD önceki başkanı Mücahit Dağdelenoğlu, “MÜSİAD bu ülkenin değerlerinden birisi biz tüm siyasi partilere yapılacak hizmet anlamında eşit oluyoruz, yapılan doğruya doğru, yanlışa da yanlış deriz. Belediye Başkanımıza bu anlamda yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Bozkurt bizim memleketimizin en güzel coğrafyalarından bir tanesi burayı daha da güzelleştireceğinden eminiz. Bu anlamda bizde iş adamları olarak üzerimize düşen neyse yapmaya hazır olduğumuzu başkanımıza söyledik” dedi.
Belediye Başkanı Bozkurt Ekeş’te iş adamlarına destekleri için teşekkür ederek kendilerini ilçede ağırlamaktan memnun olduklarını belirtti.