Muhafazakar Yükseliş Parti (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, "Bahçeli Ermeni adaylara açtığı kapıyı bizlere kapadı. Tüm teşkilatlar MHP için oy kullanacak" dedi.
MYP Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, parti olarak seçime girmeme kararı aldıklarını açıkladı.
MHP Lideri Devlet Bahçeli’yi eleştiren Yılmaz, "MYP Seçimlere girmiyor. Aday nitelikleri yeterli seviyede olmadığı için parti olarak seçimlerden çekilme kararı aldık. MHP çatısında seçime girmek için Bahçeli’nin kapısını çaldık. Fakat Ermeni adaylara açılan kapılar bizlere açılmadı. Üzüntüm budur" diye konuştu.
Türkiye’de doğru insanların siyaset yapmasının engellendiğini savunan Yılmaz, "Şunu bir kere daha anladım ki bu memlekette gerçek mana da milletin malına ihtiyacı olmayan ve hayatını milletine üretim ve istihdam oluşturmak sureti ile çaba gösteren gerçek vatan severlere siyaset ambargosu vardır. Bu ambargo siyasi partiler ve maalesef milletimiz tarafından yapılmaktadır. O halde kim neye müstahaksa onunla muamele görmeye devam eder" ifadelerini kullandı.
MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye seçimde başarılar da dileyen Yılmaz, "Sayın Bahçeli ve MHP ‘ye seçimlerde başarılar dilerim. Fikren lideri olduğum MYP bu seçimlerde MHP için oy kullanacaktır" şeklinde konuştu.