Topaloğlu'nun bu samimi ziyareti, öğrencilerle bir araya gelerek hem bayramlarını kutlamak hem de Ramazan'ın paylaşma ve dayanışma ruhunu yaşatmak için gerçekleşti.

Ev sahiplerinin sıcak karşılamasıyla başlayan iftar programı, Topaloğlu'nun öğrencilerle birlikte oruç açmasıyla devam etti. İftar sofrasında, samimi bir ortamda geçen sohbetlerde Topaloğlu, öğrencilerin mesleki hedefleri ve beklentileri üzerine görüş alışverişinde bulundu.

Topaloğlu, öğrencilerle birlikte geçirdiği bu özel akşamda, tıp camiasının önemine vurgu yaparak, sağlık alanında gençlerin önemli bir rol üstlendiğini belirtti. Ayrıca, öğrencilerin eğitim sürecinde karşılaştıkları zorlukları ve beklentilerini dikkate alarak, sağlık alanında yapılacak çalışmalara yönelik fikir alışverişinde bulundu.

Başkan Hürriyet, ABB Başkanı Mansur Yavaş’ı ziyaret etti Başkan Hürriyet, ABB Başkanı Mansur Yavaş’ı ziyaret etti

Öğrenciler de Topaloğlu'nun bu samimi ziyaretinden büyük memnuniyet duyduklarını ifade ederek, kendilerini dinleyen ve destekleyen bir siyasetçinin varlığının motive edici olduğunu belirttiler. Topaloğlu'nun tıp bayramını öğrencilerin evine iftar yemeğiyle kutlaması, dostluk ve dayanışma ruhunu pekiştirdiği gibi, toplumla doğrudan temas kurarak demokratik bir yönetim anlayışını benimsediğini de gösterdi.

Ziyaretinin sonunda kısa bir açıklama yapan Topaloğlu; "Öğrenci arkadaşlarımızla birlikte hem iftarımız açtık hem de Tıp Bayramımızı kutladık. Tıp Fakültesi öğrencilerin nezdinde tüm tıpçılarımızım Tıp Bayramını kutluyorum" diyerek Tıp dünyasının bayramını kutladı.