Çaykur Rizespor taraftarlarının sosyal medyada kurdukları ve tüm taraftar gruplarını bir çatı altında toplamayı hedefleyen Rizetribun.com bir gurup minik atmaca adayının hayallerini gerçekleştirdi.

Beş minik atmaca giydikleri çakma Çaykur Rizespor forması ile köy meydanında top koştururken çekilen fotoğraflarını sosyal medyada paylaşmalarının ardından harekete geçen Rizetribun.com yönetimi çocuklara ulaşıp onlara orijinal Çaykur Rizespor forması hediye etti.

Konuyla ilgili görüştüğümüz Rizetribun.com yöneticileri: “Rize Kömürcüler Köyü Soğuksu Mahallesi’nde bir gurup minik kendilerinin temin ettiği orijinal olmayan formalarla futbol oynarken büyükleri tarafından fotoğrafları çekilip sosyal medyada paylaşılmış. Hepsi futbol oynamayı çok seviyorlar. Daha sonra fotoğrafları çeken kişi bize ulaştı. Bizde küçük bir araştırma yaptık ve çocuklara orijinal Çaykur Rizespor formaları gönderdik. Minikleri çok fazla tanımıyoruz ama çok iyi birer Çaykur Rizesporlu olacaklar. Başka takım tutma modasına çocuklarımızı kaptırmadan onlara Çaykur Rizespor sevgisini aşılamamız gerekiyor. Hangi takımı tutuyorsunuz sorusuna ikinci takımım Çaykur Rizespor değil ben, Çaykur Rizesporluyum diyebilmelidir.”

HABER: ARZU ERBAŞ

Haber: Arzu ERBAŞ