RİZE’nin Pazar ilçesinde yöre sanatçılarının sahne aldığı konserde, sağanağa rağmen alanı terk etmeyen yüzlerce kişi doyasıya eğlendi.

İlçe meydanında organize edilen ücretsiz konserde, yöre sanatçıları sahne aldı. Konsere, Pazar Kaymakamı Ayhan Terzi, Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa,  belediye başkan yardımcıları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Ünlü Karadeniz sanatçısı Ayhan Alptekin’in yanı sıra çok sayıda yöresel sanatçıların da sahne aldığı konser, vatandaşların beğenisini topladı. Akşam saatlerinde başlayan konser sırasında bölgede sağanak yağış etkili oldu. Sahnenin üstünün kapatılmasıyla süren konserde, meydanı dolduranlar da yağmura aldırış etmeden doyasıya eğlenip, konseri izledi. 

Konser organizatörü Yavuz Büyükterzi, herkesin yağmur altında eğlendiğini söyleyerek, "Herkes çok eğlendi. Sahne alan tüm arkadaşlarımız bizim yöremizin insanları. Bu geceye buraya başkalarını da sahneye çıkartabilirdik ama biz bunun yerine hem onlara katkımız olsun istedik. Kendilerini göstermelerini sağladık iyi de yapmışız. Bu gece yağmur  altında herkes eğlendi’’ dedi. 

Gece boyu süren konserde, organizasyona destek veren kişilere de plaket ve hediyeler verildi.