TFF 2. Lig ekiplerinden Pazarspor’da Teknik Direktör Kemalettin Şentürk, Adıyaman FK mücadelesinde alınan 4-0’lık mağlubiyetin ardından istifa etti.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Pazarspor’da 6. haftada oynanan Kastamonuspor mücadelesinde alınan yenilgi sonrasında Mustafa Kalafatoğlu "Benden bu kadar" diyerek istifa etmişti. İstifasının ardından boş kalan teknik direktörlük koltuğuna oturan Kemalettin Şentürk ise 18. haftada koltuğuna veda etti. Deplasmanda Adıyaman Futbol Kulübü ile karşı karşıya gelen ve sahadan 4-0’lık yenilgiyle ayrılan Karadeniz ekibinde Kemalettin Şentürk, görevden ayrılma kararı aldı ve istifa etti. 19. haftada oynanacak olan Zonguldakspor karşılaşmasında takımın başında yardımcı antrenör İsmail Hakkı Yazıcı yer alacak.

İstifasıyla ilgili bir açıklama yapan Kemalettin Şentürk: "Çok zor bir dönemde gelmiştik. Zaten bunu bilerek gelmiştik Pazarspor'a. Biz elimizden geldiğince, burada kaldığımız sürece hem sonuç itibariyle hem de oyuncuları geliştirme anlamında kendi işimizi yapmaya çalıştık. bu konuda sayın başkan ve yönetim de gerçekten büyük destek verdiler bize. Ancak kulübün şartları, takımın şartları ne yazık ki hepimizi bu duruma getirdi. Ben attığım tweette de söyledim sayın başkan ve yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. Bize ellerinden geldiğince destek gösterdiler, biz de elimizden geldiğince temiz duygularla Pazarspor'a bir şeyler katmaya çalıştık. Ancak Türkiye'de her şey sonuçla doğru orantılı olduğu için gerekli sonuçları alamadığımızdan dolayı gelinen nokta bu.  Ben çocuklara da söylediğim gibi işimizin standardı da bu o yüzden çok fazla söylenecek bir şey de yok. Ben her iki taraf için de hayırlı olsun diyorum" dedi.