Şanlıurfa’da sulama kanalına giren çocuk akıntıya kapılarak kayboldu Şanlıurfa’da sulama kanalına giren çocuk akıntıya kapılarak kayboldu

Haliliye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, parklarda yürüttüğü ağaç dikimi, çiçek ekimi ve peyzaj çalışmaları ile yeşil alanları vatandaşlar için yaşam alanlarına dönüştürüyor.

Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, “Yeşilin ve Doğanın Kalbi Haliliye” sloganıyla çalışmalarını sürdürüyor. İlçeye kazandırılan yeni parklar ile yeşil alan miktarını arttıran ekipler, mevcut parklardaki düzenleme çalışmalarını devam ettiriyor. Yapılan peyzaj çalışmaları ile ağaçlar ve çiçekler, park ve bahçelerde toprakla buluşturuluyor. Ali Şelli Parkı, Mustafa Direkli Parkı ve Arap Hoca Parkında yürütülen hummalı çalışmalarda rengarenk çiçekler ve ağaçların buluştuğu yeşil alanlar ile parklara estetik görüntü kazandırılıyor.

Öte yandan, Yemyeşil bir Haliliye için sahada çalışmalarını yürüten ekipler, ilçeye kazandırdıkları yeni parklarla ise kişi başına düşen yeşil alan miktarını her geçen gün artırıyor.