AK Parti Antalya milletvekili adayı Sena Nur Çelik, seçime sayılı günler kala çalışmalarını aralıksız şekilde sürdürüyor.
AK Parti Antalya milletvekili adayı Sena Nur Çelik, seçim çalışmaları kapsamında Konaklı Mahallesi’nde ilk olarak Güzelbağ yolu üzerindeki esnafı ziyaret etti. Daha sonra yine Konaklı Mahallesi’nde yer alan turizm çarşısı esnafını ziyaret eden AK Parti’nin Antalya’daki en genç milletvekili adayı Sena Nur Çelik, esnafı tek tek gezerek hayırlı işler diledi.
OKURCALAR ZİYARETİ
Esnaf ziyaretlerine devam eden Sena Nur Çelik’in bir sonraki adresi ise Okurcalar Mahallesi’nde yer alan Alara Turizm Çarşısı oldu. AK Parti’nin genç vekil adayı Çelik, çarşı ziyaretinde esnafın kandilini kutlarken, kısa sohbetlerinde yeni Türkiye’nin ikinci döneminde yapacakları projeleri anlattı.
“KANDİL ŞERBETİ VE SİMİDİ DAĞITTI”
Sena Nur Çelik, Emine Özmüftüoğlu Camii’nde Berat Kandili vesilesiyle camide bulunan mahalle sakinlerine ve çocuklara kandil şerbeti ikram etti. Çelik, "Herkesin Berat Kandili’ni kutlar, tüm insanlığın kurtuluşuna vesile olmasını dilerim” dedi.