AK Parti’nin Antalya milletvekili adayı Sena Nur Çelik, seçim günü okullarda kurulan seçim sandık kurulu başkanları ve üyelerini ziyaret etti. Sena Nur Çelik, bugünün milli iradenin tecelli edeceği gün olduğunu söyledi.
AK Parti’nin genç milletvekili adayı Çelik, “Sandık demokrasimizin olmazsa olmazı. İnşallah bugün milli iradenin tecelli edeceği gündür. Sandık görevlilerimizi ziyaret ederek sandıkları geziyoruz. Sandık görevlileri bugün çok önemli bir görevi icra ediyorlar. İnşallah sonuçlar vatanımıza, milletimize, tüm dünyaya hayırlı olur” şeklinde konuştu.
“ALANYA VE GAZİPAŞA’DA SEÇİM SANDIK KURULLARINA ZİYARETLER”
Seçim günü de sandık kurullarına ziyaretlerini sürdüren AK Parti Antalya milletvekili adayı Sena Nur Çelik, ilk olarak Demirtaş Mahallesi’nde bulunan okulları ziyaret ederek başladı. Çelik ve beraberindeki heyet okullarda seçim sandık kurulu başkanları ve üyelerini ziyaret ederek kolaylıklar diledi. Çelik’e, Alanya sandık kurulu ziyaretlerinde AK Parti Alanya ilçe başkanı Mustafa Berberoğlu, AK Parti Alanya Gençlik Kolları Başkanı Alaaddin Işık eşlik etti. Ak Parti’nin Antalya’dan en genç milletvekili adayı olan Sena Nur Çelik, günü Alanya Merkez’de ve mahallerinde bulunan okulları ziyaret ederek sürdürecek.
Gazipaşa seçim sandıklarını da ziyaret eden AK Parti Antalya milletvekili adayı Sena Nur Çelik’e, AK Partili Gazipaşa Belediye Başkanı Adil Çelik, AK Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Bahattin Akşit, AK Parti Gazipaşa Kadın Kolları Başkanı Özlem Küçükballı eşlik etti. Öte yandan genç vekil adayına eşlik eden Gazipaşa Belediye Başkanı Adil Çelik’de, Ahmet Tuncer Ortaokulu’nda 1103 No’lu sandıkta oyunu kullandı. Gazipaşa Belediye Başkanı Adil Çelik, “Oyumu kullandım. Çok heyecanlıyım. Biz zaten birinciyiz ama farkı daha da açarak birinci olmak istiyoruz. Tüm Türkiye ve İslam alemine hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.