AK Parti İstanbul 3’üncü Bölge Milletvekili adayları Özlem Zengin ve Yasin Zülbaharoğlu, Bağcılar’da düzenlenen sevgi yürüyüşünde vatandaşlarla bir araya geldi.
AK Parti İstanbul 3’üncü Bölge Milletvekili adayları Özlem Zengin ve Yasin Zülbaharoğlu, AK Parti Bağcılar İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen sevgi yürüyüşünde vatandaşlarla bir araya geldi. Yürüyüşe teşkilat üyelerinin yanı sıra Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı da katıldı. AK Parti İstanbul 3’üncü Bölge Milletvekili adayları Özlem Zengin, Yasin Zülbaharoğlu ve Başkan Çağırıcı yürüyüş boyunca vatandaşları selamlayarak karanfil verdi. Yürüyüş boyunca özellikle kadınların Özlem Zengin’e yoğun bir ilgi gösterdiği görüldü. AK Parti’li Zengin de ilgiye karanfil vererek karşılık verdi.
Çalmadık kapı bırakmayacaklarını belirten AK Parti İstanbul 3’üncü Bölge Milletvekili Adayı Yasin Zülbaharoğlu, “Bugün Bağcılar meydanında yoğun bir kalabalık ile yollardayız. 7 Haziran’da da inşallah milletimizin teveccühü ile sandıktan başarı ile çıkacağız. Hedefimiz 400 milletvekili çıkarmaktır. Bunu başarıp başkanlık sistemini ve yeni anayasayı yapmak istiyoruz. Çözüm sürecini sürdüreceğiz. 7 Haziran’ın bir demokrasi şöleni halinde geçmesini istiyoruz. Bazıları sandıkların üzerine oturmaktan bahsediyor. Biz sandığın üzerine oturmaya değil oyumuza sahip çıkmak için sandıklara gideceğiz. Onlar sadece konuşur AK Parti yapar” dedi.
Vatandaşların ilgisine teşekkür eden AK Parti İstanbul 3’üncü Bölge Milletvekili Adayı Özlem Zengin ise, “AK Partiyi kendilerinden görüp seviyorlar. Bu bizim için büyük bir şans. Aslında halkın gösterdiği teveccüh partiyedir. Bizlerde buna şahitlik ediyoruz. Ben yıllardır Bağcılarda siyaset yapıyorum. Burada çok şey değişti. Mesela şuan yürüdüğümüz cadde yoktu. Trafiğe kapalı bir alan haline geldi. İlçelerimizde değişen hayatı da görüyoruz. Belediyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.
“TÜRKİYE’DE SEÇİMLER ÇOK ŞEFFAF YAPILIYOR”
AK Parti’li Zengin, “AK Parti dışındaki siyasiler sandıktan çıkmayı beceremedikleri için seçime girmeden kendilerince seçim güvenliği sorunu açıyorlar. Her sandığın başında her partiden görevli olacak. Türkiye’de seçimler çok şeffaf yapılıyor. Birileri tamamen kafa karışıklığı yapmak istiyor. Elektrik de kesilmeyecek. Ama kesilse bile bunun önlemi alınacaktır. Bu tür açıklamaları manipülasyon olarak görüyorum. Şu an geleceğe dair umut veren tek parti AK Parti’dir. Her şeyiyle çok genç bir partidir. Şuan AK Parti dışında yeni Türkiye diyen yok. Hepsi o eski Türkiye’yi istiyor” diye konuştu.