Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, genel seçimlere İzmir’in yüzde 87’lik bir katılım gösterdiğini ifade ederek "İzmir’e bu katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. İzmir’e verdiğimiz sözlerin takipçisi olacağız” diye konuştu.
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, genel seçim sonuçlarını değerlendirdi. Seçimlerde AK Parti’nin birinci parti olduğunu ifade eden Bakan Eroğlu, sonuçların hayırlı olmasını dileyerek "Bir Türkiye mozaiği olan İzmir’de huzur ve sükûnet içinde bir seçim gerçekleştirilmiştir. Seçim çalışmalarımızın başladığı ilk günden itibaren bizi yalnız bırakmayan vatandaşlarımıza, programlarımızı takip eden basın mensuplarımıza, huzur ve güvenliği sağlayan emniyet görevlilerine teşekkür ediyorum. Ayrıca seçim günü sandıklarda vazife yapan vatandaşlarımıza ve teşkilatımızın değerli üyelerine ve siyasi parti temsilcilerine teşekkürlerimi iletiyorum" dedi.
Seçim çalışmaları boyunca İzmir için bazı projeleri açıkladıklarını dile getiren Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, “Verdiğimiz sözlerin takipçisi olacağım. İzmirli vatandaşlarımız müsterih olsun. İzmir’in bir neferi olarak şehrimiz için gereken ne varsa yapmak için gayret içinde olacağız" diye konuştu.
Eroğlu, sandıklar açıldıktan sonra AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nda bir değerlendirme toplantısı yaptıklarını ve seçim akşamı annesinin Ankara’da yoğun bakımda tedavisinin devam etmesi sebebiyle İzmir’den ayrılmak zorunda kaldığını sözlerine ekledi.