Kamu düzeninin sağlanması, suç ve suçlularla mücadele kapsamında aranan şahısların yakalanması ve adalete teslim edilmelerinin sağlanmasına yönelik olarak Rize Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinde il genelinde Aranan Şahıslar Uygulaması yapıldı.

“Basit Yaralama”, “Nafaka Hükümlerine Uymamak”, “Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek, Bulundurmak ve Kullanmak”, “Basit Yaralama” suçlarından kesinleşmiş 5 Ay 15 Gün Hapis cezası ve 7.000,00 TL. Adli Para Cezası ile aranmakta olan Y.D. isimi şahıs yakalandı. Düzenlenen evrakları ile birlikte Rize Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilen Y.D. işlemleri tamamlandıktan sonra Kalkandere L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

“Dolandırıcılık” suçundan kesinleşmiş 6.000,00 TL. Adli Para Cezası ile aranmakta olan; A.K. isimli şahıs,“Alkol veya Uyuşturucu Maddenin Etkisi Altındayken Araç Kullanma” suçundan hakkında yakalama emri bulunan M.A. isimli şahıs,-“Sayı ve Nitelik Bakımından Vahim Olan Silah veya Mermileri Satın Alınması Taşınması Bulundurulması” suçundan kesinleşmiş 4 Yıl 2 Ay Hapis Cezası ile aranmakta olan; S.S isimli şahıs ikametinde yakalandı. Düzenlenen evrakları ile birlikte Rize Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi.